Általános Szerződési Feltételek

Az Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák Beck Csaba őstermelő (székhely:8081, Zámoly, Rákóczi utca 32., adószám: 76950807-1-27), mint szolgáltató (“Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

Szolgáltató adatai

A szolgáltató neve: Beck Csaba őstermelő

A szolgáltató székhelye: 8081 Zámoly, Rákóczi utca 32.

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@mezesem.hu

Cégjegyzékszáma: –

Adószáma: 76950807-1-27

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság):

Telefonszámai: +36 20 566 8512; +36 20 326 2238

A szerződés nyelve: magyar

A tárhely-szolgáltató adatai: Versanus Informatikai és Szolgáltató Kft.

 • Telefonszám: +36 1 430 1168
 • E-mail cím: support@versanus.eu
 • Székhely: 1023 Budapest, Bécsi út 3-5. 5. em. 56.

Alapvető rendelkezések

1.1. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

1.2. Hatály, az ÁSZF módosítása.

1.3. A webshop, mint szerzői jogi mű szerzői jogi védelme, erre figyelemfelhívás.

1.4. Rendelkezésre állás.

Adatkezelési szabályok 

1.5. Az adatkezelési tájékoztatóban szereplő leírás alapján történik.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

1.6. Termékeink online és személyesen egyaránt megvásárolhatóak. Az oldalon feltüntetett árak bruttóban értendők, a kiszállítás díját nem tartalmazzák. Egyedi igények alapján egyedi kiszerelést és csomagolást tudunk biztosítani, előre egyeztetett módon és összegben.

1.7. A webshopban termelői mézek, virágporok és ezekből összeállított ajándékcsomagok megvásárlására van lehetőség. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságtól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

1.8. Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljeskörűen tájékoztatja Felhasználókat az akció időtartamáról. Az akció időtartamán belül előfordulhat, hogy az akciós termék már nem áll rendelkezésre, ezért az akció a jelzett időpontnál hamarabb is befejezhető. 

Rendelés menete

1.9. A Felhasználó a www.mezesem.hu webshop-on belül, a „Termékeink” menüpont alatt láthatja az összes terméket. Vásárlás esetén a kosarába helyezheti a rendelni kívánt terméket. 

1.10. Adatbeviteli hibák kijavítására vonatkozó lehetőségek 

Termékrendelés esetén visszaigazoló e-mail-t kap a Felhasználó, amelyben ellenőrizheti az adatokat, plusz termékeket vásárolhat vagy törölheti a megrendelését.

1.11. Fizetési lehetőségek, szállítási módok leírása

A Szolgáltató kétféle fizetési lehetőséget határoz meg. Személyes átvételre a 8081. Zámoly, Rákóczi utca 32. házszám alatt van mód, ez esetben készpénzfizetési lehetőségre is van mód az átutalás mellett.

Online vásárlás esetén a fizetés kizárólag előre utalással, a következő módon lehetséges:

 • név: Beck Csaba
 • bank neve: OTP Bank Zrt.
 • bankszámlaszám: 11773360-07672345
 • közlemény: mézesem vásárlás

Fontos megemlíteni, hogy a termékek kiszállítására minden esetben az áru ellenértékének megérkezése után kerül sor.

Szállítási módok

 1. A Felhasználó által megadott Foxpost automatába, vagy
 2. hetente egy alkalommal Székesfehérvár és Veszprém vonzáskörzetében, házhozszállítással történik.

A Felhasználó a rendelést követően értesítést kap a rendelés megérkezéséről, a rendelés feldolgozásáról (az ellenérték beérkezéséről), és a tranzakció végrehajtásáról (a csomag feladásra került a FoxPost csomagponton, vagy a házhozszállítás tervezett időpontjának megjelöléséről).

A megrendelések feldolgozása és teljesítés

1.13. A megrendelések feldolgozása az áru ellenértékének beérkezése után történik.

1.14. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 5 munkanapon belül.

1.15. Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. E kötelezettség teljesítése Szolgáltatót nem mentesíti szerződésszegése egyéb következményei alól.

Elállás joga és garancia

Élelmiszer lévén a Szolgáltató az elállás jogát és a garanciát nem tartja fenn, a termék visszaküldésére és a kiszállított áru ellenértékének visszautalására nincs lehetőség.

Panaszkezelés

1.19. Panaszkezelés esetén a Felhasználó a Szolgáltatóval az alábbi módon léphet kapcsolatba:

 • személyesen, a 8081 Zámoly, Rákóczi utca 32-es szám alatt,
 • telefonon a +36 20 566 85 12-es, vagy a +36 20 326 2238-as telefonszámon
 • e-mail-ben: info@mezesem.hu

A Szolgáltató fenntartja magának a jogot az ÁSZF változtatására ezért kérjük, hogy mindig kísérje figyelemmel a honlapon található legfrissebb változatot. Jelen ÁSZF 2020. november 01-től visszavonásig

Zámoly, 2020. november 01.