• Kattints 10% kedvezményért!

  • Egyedi ajándékok

    Olyan ajándékot keresel, ami páratlanul finom és egészséges, ráadásul akár a saját elképzeléseid alapján készül?
    Te megálmodod, mi összeállítjuk neked!

    Megnézem!
    Mézesem méz

Mézesem, természetesen finom

A méz az egyik legősibb élelmiszerünk. Amellett, hogy nagyon finom, végtelenül egészséges is, ahogy az összes, méhek által előállított termék.

Tudtad, hogy a mézességek rendszeres napi fogyasztásával fenntarthatod vitalitásod és messziről elkerülheted az orvosokat?

Kóstold meg te is finom és egészséges termékeinket!

Kínálatunkban csak termelői portékával találkozhatsz, így garantáljuk azok magas minőségét, legyen szó mézről, virágporról vagy propoliszos termékekről.

Mézesem méz

Ismerj meg minket!

A Mézesem brand alatt a Beck méhészet családi vállalkozása áll, amely 1994 óta üzemel. Már több, mint 25 éve édesíti meg családunk mindennapjait a hivatásunk.

Küldetésünk szerint egészség a legfontosabb, ezért hisszük, hogy magyar őstermelőként kiváló minőségű, egészséges termékeink fogyasztásával mi is hozzájárulhatunk vásárlóink vitalitásához.

Termékeink

Fogyassz naponta termelői termékeinkből és élvezd jótékony hatásukat!

Mézesem méz

Mézeink

Az étrendkiegészítő, ami tele van vitaminokkal!

Rendkívül gazdag ásványi anyagokban és vitaminokban. Nem csoda, hogy torokfájás vagy megfázás esetén az első, amit fogyasztani szoktunk. De tudtad, hogy szuperélelmiszerként megannyi pozitív élettani hatása van?

Válogass kedvedre mézeink közül!

Mézesem méz

Virágpor

A létező legjobb természetes fehérjeforrás! Rendkívül finom íze mellett egészségedre is számos jótékony hatást gyakorol.

Válaszd erdei vagy mezei virágporunkat, és élvezd a méhek által összegyűjtött, aprócska szemek fantasztikus hatását!

Kóstold meg őket!

Mézesem méz

Egyedi ajándékcsomagok

Egészséges ajándék, bármilyen alkalomra? Igen!

Olyan ajándékot keresel, ami páratlanul finom és egészséges, ráadásul akár a saját elképzeléseid alapján készül? Te megálmodod, mi összeállítjuk neked!

Mutasd ki szereteted a kedvesed, családtagjaid, barátaid felé egy igazán gondoskodó ajándékcsomaggal, vagy csak lepd meg magad!

Bővebben!

© Copyright - Mézesem